Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους

Σκοράροντας με slide
Η Κυριακή που μας πέρασε απέδειξε δύο πράγματα: 
  • Ότι η ομάδα μας έχει πολύ καλούς παίκτες
  •  και πολύ καλά παιδιά. 
Ο Δημήτρης στην πρώτη σε φουλ stretch.
Παίξαμε, προσπαθήσαμε, είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε, αλλά δύο - τρία λάθη μας στέρησαν τη χαρά της νίκης (τουλάχιστον στο παιχνίδι της Junior League) και μας άφησαν μόνο
με την ικανοποίηση της διασκέδασης. Και μπορεί να ηττηθήκαμε, αλλά τουλάχιστον δείξαμε ότι ξέρουμε να χάνουμε με χαμόγελο και με το κεφάλι ψηλά

Ο Ανδρέας με πολύ καλό στιλ
Η άμυνά μας έδειξε και στα δύο παιχνίδια τις ικανότητές της. Κάναμε τρία double plays (ένα στο πρώτο παιχνίδι και δύο στο δεύτερο) βγάλαμε εντυπωσιακές άμυνες με μακρυνές πάσες, ενώ και οι δύο pitcher μας που ξεκίνησαν και τα δύο παιχνίδια (ο Σπύρος στο παιχνίδι της Little League και ο Βίκτωρ στο παιχνίδι της Junior League), έπαιξαν πολύ καλά, ενώ το ίδιο αποτελεσματικός ήταν και ο Πέτρος που αντικατέστησε τον Σπύρο. Μπράβο και στους τρεις. Αξίζει επίσης ένα μπράβο στον Αγησίλαο, ο οποίος πέτυχε το εντυπωσιακό doulbe play παίζοντας στο left field. Μένοντας τώρα λίγο στο παιχνίδι της Little League πρέπει να υπενθυμίσω ότι η ομάδα μας είναι ίσως η μόνη ομάδα που παρατάσσει παιδιά που ανήκουν ακραιφνώς σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία, με αποτέλεσμα να έχει να αντιμετωπίσει πολύ πιο δυνατά ρόπαλα και παίκτες με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια στις πάσες και τις υποδοχές.

 
Ο Βίκτωρ στο mount
 Αλλά για να μην φανεί ότι δίνουμε μόνο εύσημα ή γράφουμε δικαιολογίες, θεωρούμε ότι οι pitchers που αντιμετωπίσαμε (ιδίως στο δεύτερο παιχνίδι) δεν ήταν δύσκολοι και θα έπρεπε τα ρόπαλά μας να ήταν πιο αποδοτικά. Άρα συνεχίζουμε να χρειαζόμαστε δουλειά στο ρόπαλο.
O Πέτρος με πολύ χαμόγελο

Μπροστά μας λοιπόν έχουμε αρκετή δουλειά ενόψει των παιχνιδιών που θα δώσουμε με τους Πειρατές, οπου εκεί (τώρα το ξέρουμε καλά) θα αντιμετωπίσουμε δύσκολο pitch και άρα θα πρεπει να έχουμε πιο ακριβή ρόπαλα. Το παιχνίδι δεν έχει διοργανωθεί ακόμη, καθώς προηγείται η συνάντηση των Πειρατών με τους Lions. Έτσι εμείς θα έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε, αλλά και για να διασκεδάσουμε, καθώς (Ε-ΤΟΙ-ΜΑ-ΣΤΕΙ-ΤΕ) θα παίξουμε Γονείς εναντίον Παιδιών. Και ο καλύτερος να νικήσει. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα βρέχει.

Ο Γιώργος έτοιμος να κλέψει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου