Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Είναι πραγματικά συγκινητικό το πως έχετε αγκαλιάσει αυτή την ομάδα. Είναι εντυπωσιακό πως έχει καταφέρει μία πολύ μικρή προσπάθεια, σε ένα άθλημα τελείως περιφερειακό, σε κάτι εντελώς ξένο προς τον Έλληνα, να συγκεντρώσει την αγάπη και τη στήριξη τόσων πολλών ανθρώπων. Η εισαγωγή εννοείται ότι σας αφορά όλους, καθώς όλοι με την παρουσία σας και την αγάπη σας έχετε κάνει τους Γίγαντες αυτό που είναι. Όμως μέσα από αυτές τις γραμμές ο Θοδωρής και εγώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους νέους "φίλους" των Γιγάντων, την Μινέτα Παπαγεωργίου και τον σύζυγό της Rajiv Loaungani.
Η Μινέτα Παπαγεωργίου είναι η αδελφή της Ελένης Παπαγεωργίου, θεία δηλαδή του Παντελή. Η Μινέτα λοιπόν ζει στην Κίνα και ήταν εκείνη που κατόπιν προτροπής της αδελφής της, μεσολάβησε προς μία φιλική της κινεζική εταιρία, η οποία έραψε για την ομάδα μας αγωνιστικά παντελόνια υψηλοτάτης ποιότητας για όλους τους Γίγαντες ολοκληρώνοντας έτσι την εμφάνιση που θα έχουν οι Γίγαντες κατά τους επίσημους αγώνες τους.
Η λέξη "ευχαριστούμε" είνα λίγη για αυτό που θα θέλαμε να της μεταφέρουμε, ελλείψει όμως κάποιας άλλης έκφρασης θα αρκεστούμε σε αυτό.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ Μινέτα και Rajiv.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου