Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Αξίζαμε κάτι περισσότερο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο μέλλον.


Ο Δημήτρης. Ένα από τα καλύτερα μας ρόπαλα.

******Επόμενη προπόνηση 22 & 23 Μαρτίου 10:00 το πρωί******

Θα ξεκινήσω με μία επισήμανση, η οποία μάλλον δεν είναι ευχάριστη, αλλά επειδή την έκανε ένας παίκτης μας οφείλουμε να την λάβουμε υπόψη μας και όχι να σφυρίζουμε αδιάφορα.
"Έχουμε αρκετό καιρό να κερδίσουμε". Αλήθεια είναι αυτό. Και όχι μόνο είναι αλήθεια, αλλά είναι και κρίμα, καθώς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μας έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Ειδικά στον τελευταίο αγώνα που παίξαμε το Σάββατο, θεωρώ ότι είχαμε όλα εκείνα που μας έκαναν καλύτερους. Και για να μην φανώ υποκειμενικός, θα σας πω τί μου είπε ο διαιτητής (ο Δημήτρης Γαζής) ο οποίος κράταγε όλα τα στατιστικά. "Έχετε ανεβάσει στο ρόπαλο περισσότερους επιθετικούς από τους Lions κι όμως χάνετε. Πως το έχετε καταφέρει αυτό;"
Ο νέος μας παίκτης Ivan.
Έλα μου ντε; Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. Πως γίνεται να γεμίσαμε τις βάσεις τόσες φορές και να χάσαμε; Δεν είναι κρίμα; Είναι. Αλλά για άλλη μία φορά θα πω ότι δεν πειράζει. Αυτό που έχει αξία είναι η προσπάθεια και το γεγονός ότι τα δώσαμε όλα. Ίσως μάλιστα κάποιοι προσπάθησαν πάρα πολύ και από την πολύ προσπάθεια έγιναν βιαστικοί στο ρόπαλο καταλήγοντας να μην είναι αποδοτικοί. Αυτό ισχύει, κυρίως για το παιχνίδι των Juniors όπου το pitch δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και θα έπρεπε να έχουμε χτυπήσει καλύτερα. Ή τουλάχιστον να είχαμε πάρει περισσότερα walks.
Από εκεί και πέρα, η άμυνά μας ήταν πολύ καλή, κάναμε φάσεις, κάναμε καλές πάσες, κάναμε καλό base running, αλλά τέλος πάντων δεν αξιοποιήσαμε στο έπακρο της ευκαιρίες που μας εμφανίστηκαν.

Αγωνιστικά λοιπόν οι υποχρεώσεις μας ολοκληρώθηκαν για το πρωτάθλημα του 2013-14 και έτσι τώρα το μόνο που μας μένει είναι να προπονηθούμε για να γίνουμε καλύτεροι και να δείξουμε το πρόσωπο που μας αξίζει στην επόμενη διοργάνωση όποτε αυτή γίνει. Για την ώρα δεν έχουμε κάτι έτοιμο (άλλωστε το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμη) οπωσδήποτε όμως στην αρχή του καλοκαιριού θα βάλουμε κάποιο τουρνουά για να κρατιόμαστε σε φόρμα.

Θα σας δούμε λοιπόν το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Μαρτίου στις 10 το πρωί όπως πάντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου