Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Οι Γίγαντες πρωταγωνιστές ενός... Βιβλίου





Την τιμητική της είχε η ομάδα μας στην παρουσίαση του βιβλίου της Βάλιας Πάνου "Το ημερολόγιο ενός τσαντίλα", που έγινε τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου. Ιδιαίτερο χρώμα στην όλη εκδήλωση έδωσαν οι παίκτες της ομάδας μας Βάιος Βούζας, Δημήτρης Μασουρίδης, Σπύρος Μανωλούδης, Πέτρος Θωμαϊδης, και φυσικά οι τρεις γιοί της συγγραφέως, οι Γιώργος, Δημήτρης και Βασίλης Βογιατζής. Όλοι μαζί βρέθηκαν κάποια στιγμή πάνω στη σκηνή μπροστά από την τεράστια βιντεοπροβολή, που είχε φωτογραφίες από όμορφες στιγμές και αγώνες της ομάδας μας. 


Οι Γίγαντες Παλαιού Φαλήρου θα θέλαμε να πούμε ένα γιγάντιο ευχαριστώ στην Βάλια Πάνου, που αφιέρωσε στο βιβλίο της τόσο μεγάλο αριθμό σελίδων για εμάς, κάνοντας την ομάδα μας σχεδόν συμπρωταγωνιστή με τους γιους της. Η τιμή είναι ανυπολόγιστη!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελαν να πουν και οι δύο προπονητές της ομάδας μας Κωνσταντίνος και Θοδωρής, καθώς προσκλήθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου, όχι για να την παρακολουθήσουν, αλλά για να μιλήσουν για το βιβλίο, για την ομάδα, αλλά και το Baseball στη χώρα.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου