Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Σερί αγώνες. Όλοι στο γήπεδο. Δεν περισσεύει κανείς

Την προηγούμενη Κυριακή η ομάδα μας έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στο ημερήσιο Τουρνουά Softball ανδρών. Παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε δύο ομάδες με πολύ μεγάλη ηλικιακή διαφορά από τη δική μας, η εντύπωση που αφήσαμε ήταν πάρα πολύ καλή, καθώς αμυντικά δεν κάναμε σχεδόν κανένα λάθος. Αποδείξαμε έτσι το υψηλότατο επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα μας.

ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Αυτό το Σάββατο 9 Απριλίου θα αντιμετωπίσουμε σε αγώνα πρωταθλήματος για την Little League, το Θησείο στο γήπεδο 1.
Η έναρξη είναι στις 10 το πρωί, οπότε θα πρέπει να είμαστε στα αποδυτήριά μας στις 9 το πρωί.
Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό το παιχνίδι έχουν οι παίκτες με έτος γέννησης 2003 και νεότεροι.

Θα θέλαμε πάντως να ενεργοποιηθούν κι άλλοι παίκτες μας, που έχουμε καιρό να τους δούμε.
Στους Γίγαντες δεν περισσεύει κανείς και όλοι όσοι έρχονται στα παιχνίδια μας παίζουν.

Την Κυριακή 10 Απριλίου λόγω ανειλημμένων κοινωνικών υποχρεώσεων που έχουν και ο Θοδωρής και ο Κωνσταντίνος, δεν θα έχουμε προπόνηση.

Ξεκουραστείτε λοιπόν καθώς το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα. Θα σας ξαναενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες της επόμενης εβδομάδας, αλλά κάνουμε μία προδημοσίευση από τώρα ώστε να προετοιμάζεστε και να οργανώσετε το πρόγραμμά σας. 

Το Σάββατο 16 Απριλίου θα παίξουμε ενάντια στους Lions για το πρωτάθλημα της Little League, ενώ την Κυριακή 17 Απριλίου θα κάνουμε την πολύ μεγάλη εξόρμηση στο Pierce College στην Αγία Παρασκευή για ένα πολύ σημαντικό φιλικό, παρουσίασης του Baseball.
Σας θέλουμε δίπλα μας γι' αυτό παρακαλώ οργανώστε το πρόγραμμά σας εγκαίρως και κρατήστε ελεύθερες τις ημερομηνίες αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου