Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Αυτογνωσία

Μάλλον θα γίνω δυσάρεστος, αλλά μάλλον πρέπει.
Θα μεταφέρω και εδώ αυτά που είπα στην ομάδα σήμερα στο dugout, αν και εκείνοι στους οποίους έπρεπε να απευθυνθούν είναι σε όσους έλλειπαν, οπότε καλό είναι να γραφτούν και στα κοινωνικά μέσα.

Δυστυχώς τελευταία οι Γίγαντες φθίνουν. Και σε αυτό έχουμε απόλυτη ευθύνη πρώτα και κύρια οι προπονητές. Δεν αποποιούμαστε σε καμία περίπτωση τις ευθύνες μας. Χρειαζόμαστε όμως και την στήριξη σας. Διότι οι Γίγαντες είναι οι παίκτες και οι γονείς τους. Και μοναδικός στόχος είναι να περνάμε καλά. Όχι απαραίτητα να κερδίζουμε. Ποτέ δεν το θεωρήσαμε αυτοσκοπό. Αυτοσκοπός είναι να περνούμε καλά μετά από κάθε μας συνάντηση. Είτε είναι νικηφόρος αγώνας, είτε ήττα, είτε μία απλή προπόνηση.

Αυτή την περίοδο όμως οι Γίγαντες έχουν καταλήξει να έχουν έναν πυρήνα περίπου 10 παιχτών, άλλους 5 που έρχονται και παρέρχονται και κάποιους που εμφανίζονται σπανίως.

ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ!

Διότι μόνο με την παρουσία όλων θα είμαστε ομάδα και μόνο με την παρουσία μας θα γίνουμε όλοι καλύτεροι και σαν παίκτες και σαν σύνολο. Το ταλέντο δυστυχώς δεν φτάνει. Κάποιοι το έχουν και το καλλιεργούν κάποιοι πιστεύουν ότι μόνο του αρκεί. Δυστυχώς λανθάνουν. Κάποιοι που δεν το έχουν δουλεύουν και γίνονται πολύ καλύτεροι. Και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όλοι όμως χρειάζονται προπόνηση, δουλειά και τριβή.
Το Baseball είναι κυρίως επανάληψη μέχρι να γίνει μία ξαφνική φάση που σας κάνει και θα μας κάνει όλους υπερήφανους. Γι΄ αυτή τη μία φάση δουλεύουμε και γι αυτό σας θέλουμε να έρθετε στην προπόνηση και στους αγώνες. Ώστε να φύγετε σπίτι λέγοντας ότι "έκανα κάτι καταπληκτικό σήμερα".

Τις επόμενες ημέρες θα τηλεφωνήσουμε σε όλους σας για να ακούσουμε τί σκέφτεστε. Θέλουμε να μας κάνετε προτάσεις για να βελτιωθούμε.
Επίσης σκεφτόμαστε να κανονίσουμε κάποιες συναντήσεις εκτός γηπέδου. Είτε για να δούμε Baseball στο σπίτι του Θοδωρή, είτε για να δούμε κάτι τελείως διαφορετικό.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνουμε και πάλι ομάδα. Εκείνη η ομάδα που μας αξίζει να είμαστε.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BASEBALL!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου