Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Το "τρελό" πάρτι για τα 5 χρόνια των Γιγάντων



Ένας ποδοσφαιρόφιλος. Ένας Ελληνοαμερικανός "μεγιστάνας", και ένας φανατικός οπαδός των "Γιγάντων" που δεν ανέχεται μύγα στο... ρόπαλό του, "διαπληκτίστηκαν" την Κυριακή 29 Μαΐου για τα μάτια της ομάδας μας.
Σίγουρα όσοι ήσασταν εκεί ξέρετε γιατί μιλάμε. Όσοι πάλι δεν ήρθατε, ένα έχουμε να σας πούμε: ΧΑΣΑΤΕ! Διότι το πάρτι γενεθλίων των Γιγάντων για τα 5 χρόνια τους ήταν πολύ διαφορετικό. Ήταν γεμάτο πραγματικές εκπλήξεις, ανατροπές, συγκρούσεις, αλλά και φαγητό.




Βρεθήκαμε όλοι μαζί, νυν παίκτες και γονείς αλλά και παλαιότεροι φίλοι, στις εγκαταστάσεις του Zmak όπου διαδραματίζονται ελληνικοί αγώνες επαγγελματικού Wrestling. Τον χώρο μας προσέφερε ο Πέτρος Πολυχρονίδης τον οποίο και ευχαριστούμε, ο οποίος και σκηνοθέτησε όλο το σόου που παρακολουθήσαμε με μία ξαφνική και απολύτως καλοστημένη φάρσα. Ήταν που λέτε ένας ποδοσφαιρόφιλος που αποφάσισε να διακόψει τη γιορτή μας και απαίτησε να αποχωρήσουμε από τον χώρο. Στη συνέχεια όμως εμφανίστηκε ένας ελληνοαμερικανός μεγιστάνας, ο "Τζόνι Κας" ο οποίος και έφερε μαζί του στην "σύγκρουση" των δύο κόσμων (του Baseball και του Ποδοσφαίρου) τον "Τέο Πάπας" ο οποίος από εδώ και μπρος θα αγωνίζεται στο Zmak φορώντας πάντα την εμφάνιση των Γιγάντων. Προφανώς οι "διαφορές" του ποδοσφαιρόφιλου και του Baseballόφιλου λύθηκαν πάνω στο ρινγκ του Zmak δίνοντας μας την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μία καλοπροβαρισμένη "τιτανομαχία" που φυσικά και έληξε υπέρ μας.

Στη συνέχεια της γιορτής μας σβήσαμε τα πέντε κεράκια μας, κληρώσαμε ένα υπέροχο πορτατίφ με θέμα το Baseball που έφτιαξε ο Θοδωρής και απολαύσαμε πίτσες, μπέργκερ, αναψυκτικά, μπύρες (οι μεγάλοι) και την καλή παρέα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας.

Σας ευχαριστούμε όλους όσοι μας εμπιστεύεστε και φέρνετε τα παιδιά σας στην ομάδα μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου