Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Δεύτερη θέση στο 1ο Καλοκαιρινό Τουρνουά Baseball


Ένα ακόμη μεγάλο βήμα (για να μην πω άλμα) έκαναν οι Γίγαντες.
Στο 1ο Καλοκαιρινό Τουρνουά Baseball που διοργανώθηκε ανάμεσα στους Πειρατές Γλυφάδας, τους Lions Αλίμου και την ομάδα μας, οι Γίγαντες κέρδισαν τους Πρωταθλητές για φέτος Πειρατές, ενώ κοίταξαν στα ίσια και τους Lions Αλίμου, οι οποίοι πριν από μερικές εβδομάδες μας είχαν κερδίσει με 11-0.

Έτσι, οι Γίγαντές μας πέτυχαν μία δεύτερη πολύ μεγάλη επιτυχία. Η πρώτη (η οποία αποδεικνύεται και πρόγευση) ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Τουρνουά Softball που είχε διοργανώσει το 12ο Δημοτικό Σχολείο, ανάμεσα σε εμάς, τις Tigers και τις Φραουλίνες. Σήμερα όμως τα πράγματα σοβάρεψαν. Παίξαμε απέναντι σε δύο έμπειρες και δυνατές ομάδες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο εδώ και καιρό, ενώ εμείς είμαστε μία ομάδα με πλήρη αγωνιστική εμπειρία Baseball μερικών μηνών.

Και απέναντι σε αυτές τις ομάδες καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη στα δύο παιχνίδια που παίξαμε, ενώ βάση των διαφορών στα runs κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση, μπροστά από τους Lions και πίσω από τους Πειρατές, οι οποίοι κατέκτησαν την κορύφή.

Με απλά λόγια σήμερα σκίσαμε!
Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε όλους, καθώς όλοι είχαν την συμβολή τους στο σημείο εκείνου που χρειαζόμασταν δουλειά: Δηλαδή στην επίθεση. Στο ρόπαλο και στο Baseruning. Σήμερα λοιπόν, χτυπήσαμε, είχαμε υπομονή, πήραμε walks, κλέψαμε βάσεις και όλα αυτά μεταφράστηκαν σε runs στο ταμπλό. Παράλληλα είμασταν επίσης καλοί στον τομέα που είμαστε πολύ δυνατοί. Στην άμυνα.

Χίλια μπράβο!!!

Από εκεί και πέρα, για το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα έχουμε προπόνηση, καθώς θα είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και οι περισσότεροι θα λείπουν.
Όσο για το Σάββατο 29 Ιουνίου θα σας ενημερώσω με νέα mail και αναρτήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου