Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Τελικός Πανευρωπαϊκού επιπέδου

Τελικά έχει πλάκα, καθώς όλο λέμε ότι Baseball στην Ελλάδα δεν υπάρχει, όμως κάθε Σαββατοκύριακο όλο και κάτι διοργανώνεται και γεμίζει με αληθινό (και όχι τηλεοπτικό) Baseball τις ημέρες μας.
Αυτή τη φορά -μετά το απίθανο τουρνουά που παίξαμε με τους Lions και τους Πειρατές- έρχεται το Πανευρωπαϊκό Τουρνουά της Αθήνας να μας δώσει τη χαρά να παρακολουθήσουμε ποιοτικό Baseball.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν 22 Ιουνίου, το τουρνουά τελειώνει με τον τελικό ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες που θα αναδειχθούν από τα παιχνίδια που έγιναν όλη αυτή την εβδομάδα. Για την ώρα διαφαίνεται ότι οι δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν στον τελικό θα είναι η ουκρανική KNTU Elizavetgrad (που είναι και αήττητη για την ώρα) και η ρωσική SDUSHOR 42 Moscow, η οποία αναμένεται να έχει μία ήττα.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν, με αφορμή και την αργία του Αγίου Πνεύματος που αναμένεται να διώξει αρκετούς από την Αθήνα, σκεφτήκαμε με τον Θοδωρή να μην κάνουμε προπόνηση, αλλά να εκμεταλευτούμε την ευκαιρία και να παρακολουθήσουμε τον τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, που αναμένεται να είναι πολύ δυναμικός και υψηλού επιπέδου.

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στις κερκίδες του Προπονητηρίου 1.
Σας περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου