Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Προπονήσεις και συνάντηση γονέων

Αγαπητοί Γίγαντες και Γονείς

Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά ξεκίνησε πολύ δυναμικά, με πάρα πολλά παιδιά στις προπονήσεις, με νέους και παλιούς, με πάρα πολύ κέφι, με πάρα πολύ όρεξη και με φανερή αγάπη για το άθλημα και την ομάδα. Το ενδιαφέρον σας πραγματικά μας έχει εντυπωσιάσει γι' αυτό και προσπαθούμε να σκεφτούμε τρόπους να βελτιώσουμε την εμπειρία των παιδιών πρσφέροντας όλο και περισσότερα.

Σε αυτό το πλαίσιο σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλό την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης (δηλαδή στις 12:00 το μεσημέρι) να καθήσουμε όλοι μαζί -οι γονείς και οι προπονητές- στα πεντακάθαρα αποδητήριά μας (ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Χρύσα για την προσφορά της) και να συζητήσουμε σκέψεις και τρόπους για να κάνουμε την ομάδα μας ακόμη καλύτερη.

Προπονήσεις: Φαίνεται ότι το πρόγραμμά μας καθιερώνεται με συναντήσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00 το πρωί. Άλλωστε σκεφτόμαστε ότι το αργότερο που θα μπορούσαμε να πάμε την ώρα έναρξης των προπονήσεων είναι στις 11:00, ώστε η ώρα λήξης να είναι μην ξεπερνά τις 13:00 διότι μετά είναι αργά.
Ως εκ τούτου και αυτό το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις μας θα γίνουν και πάλι στις 10:00 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου