Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώτοι αγώνες Πρωταθλήματος ανάμεσα σε Γίγαντες και Lions




Αγαπητοί Γίγαντες και γονείς

Όπως ίσως θα έχετε δει στο Facebook, ο Θοδωρής -ακολουθώντας κατά γράμμα την Baseballική παράδοση που θέλει την δημιουργία καπέλων που υμνούν τις μεγέλες συγκρούσεις των ομάδων της Αμερικής- έχει φτιάξει γραφιστικά ένα καπέλο, προϊδεάζοντάς σας για τους πρώτους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος της Little League που θα γίνουν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, με αντιπάλους την ομάδα μας και τους Lions Αλίμου.

Θα προσέξατε βέβαια ότι δεν σας μιλάω για έναν αγώνα, καθώς χρησιμοποιώ πληθυντικό. Ο λόγος είναι διότι σύμφωνα με την απόφαση που λάβαμε οι τρεις επικεφαλής των ενεργών παιδικών ομάδων της Αθήνας, φέτος, τα παιδιά κάθε ομάδας θα χωριστούν σε δύο ηλικιακές κατηγορίες. Έτσι, σε κάθε αγωνιστική θα γίνονται δύο παιχνιδια. Πρώτα (στις 10 το πρωί) θα γίνεται ο αγώνας της μικρής κατηγορίας και στις 12:30 θα ξεκινάει ο αγώνας της μεγάλης κατηγορίας.

Με αυτή την ανάρτηση λοιπόν σας προϊδεάζω, ότι το Σάββατο οι Γίγαντες, φορώντας τις ολοκαίνουριες εμφανίσεις τους, θα δώσουν δύο αγώνες χωρισμένοι σε δύο τμήματα. Και επειδή προφανώς θα ρωτήσετε ποιοί θα συμμετάσχουν σε ποιό παιχνίδι, σας λέω ότι την Τετάρτη θα καταλήξουμε στα ονόματα που θα επανδρώσουν την κάθε ομάδα και την Πέμπτη θα σας τα αναρτήσουμε, έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς ποιός θα παίξει που και πότε.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα το θεωρούσαμε πολύ ενδιαφέρον να κάνουν την εμφάνισή τους στο γήπεδο όλα τα παιδιά και για τα δύο παιχνίδια, προκειμένου να υπάρχει και "κερκίδα" βελτιώνοντας έτσι τη συνοχή ανάμεσα σε όλους τους παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου