Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Πρωτάθλημα και προπονήσεις

Αγαπητοί Γίγαντες και Γιγάντιοι Γονείς

Οι αγώνες των Play Offs για την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στον τελικό έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα παιχνίδια απέδειξαν ότι η ομάδα μας είναι ικανότατη και διεκδικεί επί ίσοις όροις την πρόκρισή της. Μπορεί μεν να χάσαμε, όμως και τα δύο παιχνίδια ήταν πολύ καλά, με καλές αμυντικές φάσεις, με καλά χτυπήματα και με σκορ που δεν ξέφυγε.

Όλα αυτά σημαίνουν πολύ απλά ότι την επόμενη φορά θα είναι η σειρά μας!

Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα διαδικαστικό θέμα για το οποίο θα θέλαμε την υποστήριξή σας. Καθώς το πρωτάθλημα πλησιάζει προς το τέλος του, με τους επικεφαλής των άλλων δύο ομάδων ξεκινήσαμε τις διαδικασίες για την προμήθεια των μεταλίων και επάθλων που θα απονεμηθούν στους παίκτες. Στόχος μας από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το πρωτάθλημα ήταν να καταφέρουμε να καταβάλουμε το κόστος που αναλογεί στην ομάδα μας από τα χρήματα που έχουμε συγκεντρώσει από τις ετήσιες συνδρομές σας, χωρίς να σας επιβαρύνουμε περεταίρω. Τελικά όμως, το γεγονός ότι οι Γίγαντες βρίσκονται στον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους, μας ανάγκασε να κάνουμε κάποια έξοδα τα οποία ήταν μεν σημαντικά, δεν αναμένεται όμως να επαναληφθούν. Για παράδειγμα, αγοράσαμε ένα τραπέζι και καρέκλες, πήραμε τσάντα για το φαρμακείο την οποία και προμηθεύσαμε πλήρως, αγοράσαμε είδη καθαρισμού, αλλά και γραφική ύλη (σφραγίδα, πίνακα ανακοινώσεων, λευκό πίνακα κλπ). Έτσι, αποφασίσαμε ότι το ταμείο μας (που αυτή τη στιγμή έχει 125 €) δεν αντέχει να σηκώσει το σύνολο της δαπάνης και καλό θα ήταν να διατηρήσει ένα αποθεματικό για μελλοντικές ανάγκες. Έτσι, θεωρούμε σωστό το ταμείο να συμπληρώσει το κόστος της αγοράς επάθλων, που υπολογίζεται να φτάσει στα 7 € για κάθε παίκτη.
Συμπέρασμα: Από εσάς ζητούμε να μας ενισχύσετε με 5 € για κάθε παιδί.  Για την οικογένεια που έχει 3 παίκτες στην ομάδα μας, η πάγια τακτική της Little League είναι να συνεισφέρει καταβάλοντας το κόστος για δύο παιδιά.

Προπόνηση
Στα της προπόνησης τώρα. Με δεδομένο ότι ο επόμενος αγώνας το πιθανότερο είναι να γίνει την Κυριακή 2 Μαρτίου, μέχρι τότε θα συνεχίσουμε κανονικά τις προπονήσεις μας. Έτσι, σας περιμένουμε όλους, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, κανονικά στο γήπεδο στις 10 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου