Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ξεκινούν τα Play Offs

Αγαπητοί Γίγαντες και Γιγάντιοι Γονείς

Αυτή την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου ξεκινούν τα Play Offs. Μία σειρά από αγώνες δηλαδή, στην οποία θα παίξουμε εναντίον των Lions με στόχο να κατακτήσουμε τη θέση που οδηγεί στον τελικό, εκεί όπου  περιμένουν οι Πειρατές, οι οποίοι έχουν ήδη προκριθει καθώς κατέκτησαν την πρώτη θέση στη κανονική περίοδο και στην κατηγορία Little League και στην Junior League.

Στους αγώνες που θα δώσουμε με τους Lions θα προκριθεί εκείνος που θα κερδίσει δύο αγώνες, άρα το ανώτερο που μπορεί να γίνει είναι τρία παιχνίδια. Και αυτή την Κυριακή δίνουμε τα πρώτα. Ο αγώνας της Little League θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί (άρα θα πρέπει να είμαστε στο γήπεδο στις 9) ενώ στη συνέχεια θα έχουμε τον αγώνα των Junior στις 12:30.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να έρθετε όλοι όσο το δυνατόν νωρίτερα, για να διευκολύνθεί ο Θοδωρής, ο οποίος δυστυχώς θα είναι μόνος του στον πάγκο (ο Κωνσταντίνος θα είνα ταξίδι στο εξωτερικό).

Αυτά για την Κυριακή. Για το Σάββατο τώρα 15 Φεβρουαρίου (παρουσία και του Κωνσταντίνου) θα κάνουμε μία πολύ σοβαρή προπόνηση, καθώς θα είναι η τελευταία πριν από τον σημαντικό αγώνα. Με δεδομένο ότι ο καιρός δεν φαίνεται να μας κάνει καμία ζημιά όπως την προηγούμενη Κυριακή, θα παρακαλέσουμε να είστε όλοι εκεί. Θα ξεκινήσουμε με ρόπαλο και θα παίξουμε και ένα εσωτερικό διπλό για να πάρουν όλοι χρόνο και εμπειρία.

Μην λείψει κανείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου