Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Γιορτή του Baseball η τελετή απονομής

Όλη η ομάδα με τα μετάλλια και τα έπαθλα
Παίκτες από ολες τις ομάδες
Μία πραγματική γιορτή του Baseball, της φιλίας, της ευγενούς άμιλλας, του σεβασμού του αντιπάλου, του αθλητικού πνεύματος και του fair play, ζήσαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε την Κυριακή το απόγευμα 4 Μαϊου στα γήπεδα του Ελληνικού, όπου έγινε η απονομή των μεταλλίων και των επάθλων σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της περιόδου 2013-14.

Πριν την τελετή απονομής διοργανώθηκε παιχνίδι δύο μεικτών ομάδων όπου συμμετείχαν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες και από τις τρεις ομάδες του πρωταθλήματος, τους Πειρατές Γλυφάδας, τους Lions Αλίμου και εμάς τους Γίγαντες Παλαιού Φαλήρου. Το φιλικό παιχνίδι έ-
Χαιρετισμός και χαμόγελα μετά το τέλος του αγώνα
ληξε με αδιάφορο σκορ και όλοι ικανοποιήθηκαν από το θέαμα που προσέφεραν όλα τα παιδιά, από τον πιο μικρό Lion που χτύπησε με το ρόπαλο τη μπάλα και έτρεξε όλες τις βάσεις, μέχρι και τον πιο μεγάλο Πειρατή και Γίγαντα που έριξαν τη μπάλα με επαγγελματική ταχύτητα και δεξιοτεχνία.

Η ομάδα μας κατετάγη τρίτη τόσο στην κατηγορία Little League όσο και στην κατηγορία Junior League, γεγονός που ξέρω ότι μας στενοχώρησε όλους, όμως νομίζουμε ότι το μόνο που έχουμε μπροστά μας στους Γίγαντες Παλαιού Φαλήρου είναι βελτίωση. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας, που μόλις πριν ένα μήνα έκλεισε τον ένα χρόνο ζωής, στα καλοκαιρινά τουρνουά -αλλά και στο πρωτάθλημα που θα διοργανωθεί την επόμενη σεζόν- θα είναι πολύ καλύτερη, καθώς πλέον εσείς οι παίκτες μας έχετε εμπειρία, έχετε γνώση του παιχνιδιού, έχουν δέσει μεταξύ σας, έχετε γίνει μία γροθιά και άρα του χρόνου θα δείξετε στο γήπεδο την ποιοτική και αθλητική αναβάθμιση του συνόλου της ομάδας μας.
Ο Οδυσσέας με το έπαθλο της Junior League.

Ανάλογα είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσουν και οι γονείς, οι αφανείς ήρωες πίσω από αυτή την παράξενη προσπάθεια που λέγεται "εξάπλωση του Baseball στην Ελλάδα." Για την υποστήριξή σας στους Γίγαντες, για την αγάπη σας και για την θετικότατή σας προαίρεση, σίγουρα σας ανήκει το χρυσό μετάλλιο. Μπράβο σας και σας ευχαριστούμε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου