Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ένα ωραίο διήμερο. Έρχεται η απονομή των μεταλλίων

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο. Και τις δύο ημέρες οι προπονήσεις μας κύλησαν ιδανικά, ακόμη και εκείνη της Κυριακής στην οποία αρκετοί δεν τόλμησαν να έρθουν στο γήπεδο φοβούμενοι τη βροχή. Η φύση όμως μας έκανε τη χάρη και ξεκίνησε να ψιλοβρέχει μόλις κατά τις 11:50 ενώ μόλις τελειώσαμε η βροχή δυνάμωσε και σταμάτησε τελείως στις 12:10.

Το Σάββατο αφού κάναμε ασκήσεις στο infield και επικεντρώθηκαμε και στην εξάσκηση των pitchers μας και των catchers, στη δεύτερη ώρα παίξαμε ένα εσωτερικό διπλό όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να χτυπήσουν στο ρόπαλο, να τρέξουν στις βάσεις και να προσφέρουν στην άμυνα.

Την Κυριακή, καθώς ήμασταν λιγότεροι, εμπεδώσαμε το out στην πρώτη βάση και στο σπίτι, αλλά και το πολύ δύσκολο double play, στο οποίο μάλιστα όλοι μας οι παίκτες ανεξαρτήτως ηλικίας (πρόκειται για μία πολύ δύσκολη άσκηση) ανταποκρίθηκαν πλήρως. Τέλος στη δεύτερη ώρα της προπόνησης κάναμε ρόπαλο όπου όλοι οι παίκτες δέχθηκαν ρίψεις από τον Κωνσταντίνο και ανταποκρίθηκαν απόλυτα στα δύσκολα pitch που τους έκανε.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο το πρόγραμμά μας θα αλλάξει κάπως.
Την Κυριακή 4 Μαΐου στις 16:00 το απόγευμα θα έχουμε την τελετή απονομής των μεταλλίων και κυπέλλων του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσεις με ένα φιλικό αγώνα All Stars ανάμεσα σε δύο μεικτές ομάδες που θα σχηματιστούν από όλους τους παίκτες που θα βρίσκονται στο γήπεδο. Άρα καλό είναι η προσέλευση να μην ξεπεράσει τις 15:30. Υπολογίζουμε ότι στις 17:30 θα τελειώσει το παιχνίδι και θα γίνει η απονομή, άρα κατά τις 18:00 θα έχουμε τελειώσει.
Το Σάββατο η προπόνησή μας θα γίνει κανονικά στις 10 το πρωί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου