Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Μετάπασχαλινές προπονήσεις αλλά και απονομή μεταλλίων

Αγαπητοί Γίγαντες και Γιγάντιοι Γονείς Χριστός Ανέστη

Μετά την Πασχαλινή ανάπαυλα και ελπίζοντας ότι όλοι περάσατε καλά, επανερχόμαστε όλοι στις προπονήσεις μας και θα σας δούμε κανονικά το Σάββατο 26 Απριλίου και την Κυριακή 27 Απριλίου στις 10 το πρωί. Μαζί μας θα είναι και ο Κωνσταντίνος, ο οποίος αναρρώνει μεν ακόμη, αλλά περπατάει κανονικά.

Θα σας ενημερώσουμε επίσης ότι την Κυριακή 4 Μαΐου στις θα έχουμε την τελετή απονομής των μεταλλίων και των κυπέλων για το Πρωτάθλημα του 2013.
Το πρόγραμμα θα είναι το εξής:
  • Θα βρεθούμε στο γήπεδο μετά τις 15:00
  • Στις 16:00 θα ξεκινήσει ένα παιχνίδι All Star στο οποίο θα δημιουργηθούν δύο μεικτές ομάδες με παίκτες και από τις τρεις ομάδες (θα παίξουν όσοι παρεβρεθούν στο γήπεδο).
  • Στις 17:30 θα γίνει η απονομή.
Σημαντική Σημείωση: Παρακαλούμε όσοι δεν μας έχετε ενισχύσει με τα 5€ που ζητήσαμε για την αγορά των μεταλλίων και των κυπέλλων να μην το αμελήσετε.

Dear Giants and Gigantic Parents

After the Easter vacations we hope you are all well.
Out team will have practices as usual the forthcoming weekend (Saturday 26th of April and Sunday 27th of April) at 10 o'clock in the morning.

We would like also to inform you that the next Sunday 4th of May there will be the medal ceremony of the 2013 Championship. The program will be as follows:

  • Arrival at the field at 15:00
  • 16:00 All Star game between two teams with players from all the three Little League teams.
  • 17:30 Medal Ceremony

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου