Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Νικητές παντού!!!

Αγαπητοί Γίγαντες και Γιγάντιοι

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Έτσι λένε οι σοφοί Έλληνες και σίγουρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν ακριβώς αυτό. Μία εκπληκτική αρχή για το πρωτάθλημα και των δύο κατηγοριών στις οποίες συμμετέχει η ομάδα μας, καθώς κερδίσαμε τους Lions στην κατηγορία Little League και τους Πειρατές για την Junior League. Οι νίκες αυτές αν αποδεικνύουν κάτι αυτό είναι ότι η δουλειά που κάνουν τα παιδιά στις προπονήσεις έχει αποτέλεσμα.

Το πρώτο μπράβο αξίζει να το δώσουμε στην ομάδα της Junior League, η οποία απέναντι στους περυσινούς πρωταθλητές Πειρατές και στον καλύτερο pitcher του πρωταθλήματος κατάφερε να τον αντιμετωπίσει, να πιέσει την άμυνα των αντιπάλων με οριακές φάσεις, να κάνει έξυπνο baserunning και τελικά να πάρει το παιχνίδι. Επίσης και η δική μας άμυνα έκανε εκπληκτικές φάσεις και από αυτές ξεχωρίζουν το out across the diamond από την τρίτη βάση του Marcus και φυσικά το unassisted game ending double play που έβγαλε ο Πέτρος!!! Πέντε λέξεις για μία φάση! Ουάου!!!
Η ομάδα μας πήρε από την αρχή κεφάλι, και μπορεί μεν κάποια στιγμή απειλήθηκε (ειδικά όταν ο Αντώνης Καρούνης σημείωσε το πολύ εντυπωσιακό Homerun) όμως τελικά κράτησε και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με σκορ 14-11.



Εξίσου σημαντική ήταν και η νίκη μας στην κατηγορία Little League απέναντι στους πολύ καλούς Lions. Με αυτό το παιχνίδι αποδείξαμε ότι η ομάδα μας έχει πολύ καλούς παίκτες (παλαιούς και νέους) οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σύνολο που δουλεύει. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από το around the horn double play που βγήκε με πάσα από τον Βάιο που ήταν στην τρίτη βάση, στον Ανδρέα που πάτησε το "σπίτι" και χωρίς καθυστέρηση έστειλε ένα strike στον Βασίλη στην πρώτη βάση. ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ! Όπως επίσης φοβερό ήταν και το χτύπημα του Κωνσταντίνου στο outfield στα αριστερά. Αξίζει να πούμε ένα μπράβο και στους pitchers μας (τον Ivan, τον Σπύρο και τον Βασίλη) που μαζί με όλη την άμυνα κράτησαν το μηδέν στο ταμπλό. Τελικό σκορ 7-0. Μπράβο σε όλους!






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου