Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Αναβολή δραστηριοτήτων λόγω βροχής

Αγαπητοί Γίγαντες και Γιγάντιοι Γονείς

Φτάσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να αποφασίσουμε τί θα κάνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, κι αυτό διότι οι πληροφορίες για τον καιρό από την πρώτη στιγμή δεν ήταν καλές. Και δυστυχώς φαίνεται ότι το Σαββατοκύριακο που είναι μπροστά μας θα είναι βροχερό και άρα ακατάλληλο για Baseball.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ΕΜΥ, την Παρασκευή το βράδυ θα βρέξει και το ίδιο θα γίνει και το Σάββατο, γεγονός που θα γεμίσει λάσπη το γήπεδο κάνοντας αδύνατη την προπόνηση και την Κυριακή. Γι' αυτό τον λόγο, όλες οι ομάδες ανέστειλαν και τις αγωνιστικές, αλλά και τις προπονητικές τους δραστηριότητες.

Μοιραία κι εμείς, το Σαββατοκύριακο αυτό δεν θα έχουμε ούτε προπόνηση ούτε αγώνα.
Αυτό σημαίνει ότι μεταφέρουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Σαββατοκύριακο και οπωσδήποτε για το BBQ γενεθλίων της ομάδας που θα έχουμε την Κυριακή 5 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι.

Θα σας στείλουμε σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες.

Dear Giants and Giant Parents

Unfortunately it seems that the weekend ahead will be rainy and therefore unsuitable for Baseball. As a result unfortunately there will be no practice, or any game, which means that we will see each other at the next weekend, and especially at the BBQ we organize for Sunday, April 5 at 12 noon.
We will send you soon more details.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου