Τρίτη 12 Μαΐου 2015

2014-2015 Η χρονιά των Γιγάντων

Η φωτογραφία που επιλέξαμε γι αυτή την ανάρτηση δεν είναι παλιά. Είναι όμοια με μία που είχαμε βγάλει το 2013. Τότε είχαμε κερδίσει τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος εκείνης της χρονιάς. Φέτος τραβήξαμε για άλλη μία φορά μία ανάλογη φωτογραφία πανηγυρίζοντας και πάλι, αυτή τη φορά όμως για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2015 στην κατηγορία Junior League.

Κι έτσι έρχεται η ώρα να σας πούμε ότι πέρυσι σας το είχαμε πει:
Η χρονιά 2014-2015 ανήκει στους Γίγαντες!!!


Αλλά και στην Little League η ομάδα μας έδειξε ότι κατέχει μοναδικούς παίκτες. Βγήκαμε μεν δεύτεροι στο πρωτάθλημα με 2 νίκες και 2 ήττες έχουμε όμως μπροστά μας μόνο άνοδο και υποσχόμαστε στο επόμενο πρωτάθλημα να πάρουμε χρυσά μετάλια back-to-back κατακτώντας την πρώτη θέση και εδώ.

Το Σάββατο 9 Μαΐου λοιπόν οι Γίγαντες έδειξαν πραγματικά πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Χωρίστηκαν στις δύο κατηγορίες και γέμισαν με τις πορτοκαλί φανέλες τους το γήπεδο Baseball, αλλά και το γήπεδο Softball:

  • Οι έφηβοι της Junior League κέρδισαν με 8-4 τους Πειρατές Γλυφάδας, την πιο ιστορική και δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος Baseball εφήβων της Αθήνας.
  • Οι παίδες της Little League κέρδισαν με 15-6 τα κορίτσια της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, που έκαναν την πρώτη τους (ανεπίσημη ακόμη) εμφάνιση σε παιχνίδι Baseball.
Και δεν σταματάμε εδώ. Ξεκινάμε ήδη την προετοιμασία για το επόμενο πρωτάθλημα το οποίο θα ακολουθήσει τις αυστηρές επιταγές της Little League, της διεθνούς οργάνωσης που διέπει το παιδικό Baseball Παγκοσμίως, και ως εκ τούτου θα δώσουμε πολύ πιο πολλούς αγώνες και πολλύ πιο συχνά. Καθώς λοιπόν σε πολύ λίγο θα μπούμε και πάλι σε αγωνιστική κατάσταση σας παραθέτω το νέο μότο της ομάδας:

Τα έπαθλα κερδίζονται στην προπόνηση.
Στους αγώνες απλά απονέμονται!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου