Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ένας αγώνας θεσμός



Με αναπάντεχη επιτυχία και ιδιαίτερα έντονη συμμετοχή διοργανώθηκε και φέτος ο δεύτερος αγώνας Γονέων εναντίον Παιδιών. Αυτή τη φορά παίξαμε Slowpitch Softball και αποδείχθηκε από τις θετικότατες αντιδράσεις όλων ότι αυτό είναι και το παιχνίδι που θα παίζουμε κάθε φορά σε αυτό τον αγώνα που έγινε πλέον θεσμός. Το τελικό σκορ ήταν 7-2 υπέρ των παιδιών, γεγονός που στέρησε από τους γονείς τη χαρά να πάρουν τη ρεβάνς από πέρυσι. Το παιχνίδι ήταν γρήγορο, με ταχύτατες αλλαγές στην άμυνα, με ωραίες φάσεις, με χτυπήματα, με λάθη (φυσικά) αλλά και με πάρα πολλά γέλια και χαρούμενα πρόσωπα.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού έγινε η απονομή των βραβείων σε όλους τους παίκτες της ομάδας, καθώς έκαναν πραγματικότητα αυτό που είχαμε πει από πέρυσι: "Το 2015 είναι η χρονιά των Γιγάντων". Επιπλέον δόθηκαν και δύο έπαθλα στους Πολυτιμότερους παίκτες όλης της σεζόν. Αυτοί ήταν:
Στην Junior League ο Όδυσσέας Νασιμπιάν
Στην Little League ο Ivan Galindo
Συγχαρητήρια και στους δύο, αλλά και σε όλους (παιδιά και γονείς) που προσέφεραν τον καλύτερό τους εαυτό κάνοντας την ομάδα μας ακόμη καλύτερη.

Παρά το γεγονός ότι η σημερινή εκδήλωση ήταν κάτι σαν το επιστέγασμα της χρονιάς, καθώς αρχίζει το καλοκαίρι, στην πραγματικότητα οι Γίγαντες θα συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους και τον Ιούνιο (ενδεχομένως και τον Ιούλιο) με προπονήσεις και επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος για την χρονιά 2015-16, η οποία θα είναι μεγάλη, με πολλούς αγώνες και την επίσημη αναγνώριση της Little League Ευρώπης.

Ακολουθούν κι άλλες φωτογραφίες από την εκδήλωσή.

* Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη Γαζή που φρόντισε ώστε το γήπεδο σήμερα να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου