Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ένα υπέροχο παιχνίδι

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στην ομάδα μας και το Θησείο για το πρωτάθλημα της Little League. Στην αρχή προηγηθήκαμε με ένα run, γρήγορα όμως βρεθήκαμε πίσω με 2-1 καθώς ένα λάθος μας στην άμυνα επέτρεψε σε δύο δρομείς των αντιπάλων να σκοράρουν. Στη συνέχεια ισοφαρίσαμε με ένα inside the park homerun του Βασίλη Βογιατζή και στη συνέχεια σημειώσαμε άλλους δύο πόντους. Έτσι το σκορ έφτασε στο 2-4. Λίγο αργότερα ισοφαριστήκαμε και πάλι και στη συνέχεια, με πολλά walks και δυο hit-by-pitch καταλήξαμε να χάνουμε 6-4. Τη ζημία συγκράτησε με την παρθενική του εμφάνιση πάνω στο mount ο Γιώργος Μάσσιας, ο οποίος φάνηκε αντάξιος της αποστολής που του ανατέθηκε και τελείωσε το inning χωρίς περαιτέρω σκοράρισμα από τους αντιπάλους. Να λοιπόν κάτι που δεν ξέραμε για τον Γιώργο.

Έτσι φτάσαμε στην τελευταία επίθεση των Γιγάντων. Το παιχνίδι κρεμόταν από μία κλωστή, καθώς είχαν ήδη βγει δύο ροπαλιστές μας out, ενώ είχαμε γεμάτες βάσεις. Τότε ήρθε στο ρόπαλο ο Βασίλης Σεναρέλης. Στο πρώτο pitch, χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, κατέβασε το ρόπαλό του με όλη του τη δύναμη στη μπάλα και την έστειλε στο outfield. Έτσι, ώσπου να επιστρέψουν τη μπάλα οι αμυντικοί του Θησείου, είχαν σκοράρει και οι τρεις δρομείς της ομάδας μας παίρνοντας μία γιγάντια νίκη με 6-7!!!

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, καθώς όλοι προσέφεραν τα μέγιστα. O Χρήστος Κωνσταντάτος, ο Μελέτης Λογοθέτης, ο Παναγής Ποταμίτης, ο Αναστάσης Ζαφειρόπουλος, ο Αλέξης Γκενώσης, ο Βάσως Ελευσινιώτης και ο Νικόλας Σεναρέλης. Θα υποδεχθώ όμως από αυτό το κείμενο τον νέο παίκτης Βασίλη Παπακωνσταντίνου ο οποίος στην δεύτερή του προπόνηση έπεσε στα βαθιά και βρέθηκε να φοράει τα προστατευτικά του cather, απεδείχθη όμως πολύ ικανός και αν το θέλει και ο ίδιος θα συνεχίσει να προπονείται ως catcher καθώς έχει πολλά να μάθει.

Μπράβο και σε όλους!!!
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου