Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Έσπασαν καρδιές την Κυριακή με νικητές τους Γίγαντες

ΓΙ-ΓΑ-ΝΤΕΣ!!!

Δύο φορές βρέθηκαν την Κυριακή οι Γίγαντες με την πλάτη στον τοίχο και δύο φορές δεν κατάθεσαν τα όπλα, αντέδρασαν και χτυπώντας με δύναμη τη μπάλα πήραν τη νίκη από τους Πειρατές, σε ένα παιχνίδι που μέτρησε στο πρωτάθλημα της Little League.

The battery
Στην αρχή της συνάντησης η ομάδας μας βρέθηκε να χάνει με 5-0, ενώ στη συνέχεια η διαφορά μεγάλωσε και οι Πειρατές έφεραν το παιχνίδι στο 9-3. Εκεί λοιπόν οι Γίγαντες έδειξαν την στόφα τους και στην τελευταία τους επίθεση, με ένα χτύπημα του Παναγιώτη Χαϊκάλη που έστειλε στο σπίτι τον Βασίλη Σεναρέλη έφεραν το παιχνίδι στο 9-9. Έτσι τα πράγματα πήγαν στην παράταση. Τότε οι Πειρατές εκμεταλλεύτηκαν για άλλη μία φορά το ασταθές pitche της ομάδας μας και με αρκετά walks σημείωσαν δύο runs. 11-9. Ήταν "ή τώρα ή ποτέ"! Οι Γίγαντες έπρεπε να πάση θυσία να σημειώσουν τρία runs.

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!!!

Ο Βασίλης φέρνει μέσα το νικητήριο run.
Ενώ είχαν ήδη ισοφαρίσει και πάλι το παιχνίδι στο 11-11, με ένα χτύπημα του ήρωα του παιχνιδιού (Ναι καλά το καταλάβατε) του Βασίλη Σεναρέλη, πήραν τη νίκη με 11-12!!!
Για να φτάσουμε όμως σε αυτό το σημείο χρειάστηκε ομαδική δουλειά. Χρειάστηκε όλοι στο ρόπαλο και στην άμυνα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Χρειάστηκε ο Δημήτρης Μασουρίδης να κάνει inside the park HomeRun και να αποδείξει παράλληλα ότι είναι ίσως ο καλύτερος catcher της Λίγκας. Χρειάστηκε ο Γιώργος Μάσιας να βγάλει όλα τα out στην πρώτη βάση (και ήταν πολλά).

Χρειάστηκε οι δύο Βασίλιδες (Βογιατζής και Παπακωνσταντίνου) να συνεργαστούν άψογα και να βγάλουν ένα forceout στην τρίτη. Χρειάστηκε ο Παναγιώτης Χαϊκάλης να βγάλει ένα εκπληκτικό flyout. Παράλληλα ο Παναγιώτης μοιράστηκε μαζί με τον Βασίλη Βογιατζή τον δύσκολο ρόλο του Pitcher. Και οι δύο τα πήγαν πολύ καλά και έβγαλαν 6 strikeout, αν και στο μέλλον θα πρέπει να περιορίσουν τα walks. Αυτό σημαίνει... Προπόνηση, προπόνηση, προπόνηση ώστε να αναπτυχθεί τεχνική, αλλά περισσότερο σιγουριά στον εαυτό. Που είναι και το βασικότερο.
Ο Βασίλης  pitchάρει
Επίσης, εξαιρετική παρουσία είτε σκοράροντας είτε στην άμυνα είχαν οι Βάσως και Στάμος Ελευσινιώτης, ο Αναστάσης Ζαφειρόπουλος, ο Αλέξης Γκενώσης, ο Μελέτης Λογοθέτης και ο Χρήστος Κωνσταντάτος.

Τέλος θα θέλαμε όμως να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Νικόλα Σεναρέλη και τον νέο μας παίκτη Τάσο Ηλιάδη, καθώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την υπόσχεσή μας και λόγω της εξέλιξης του παιχνιδιού δεν τους βάλαμε να παίξουν. Επειδή λοιπόν τους το χρωστάμε, στο επόμενο παιχνίδι θα βρίσκονται στη αρχική 9άδα.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου