Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ενημέρωση για τους Γιγάντιους Γονείς

Αγαπητοί Γίγαντες και Γιγάντιοι Γονείς

Πριν μερικές ημέρες στα αποδυτήριά μας συναντήσαμε τους περισσότερους από εσάς στην καθιερωμένη συνάντηση με τους γονείς. Για όσους όμως δεν μπορέσατε να έρθετε, να σας πούμε ότι για φέτος η ετήσια μας συνδρομή ορίστηκε στα 40 €, ένα ποσό που αν θέλετε μπορείτε να μας το πληρώσετε και σε δύο δόσεις, μία μέσα στο 2015 και μία μέσα στο 2016. (Για τις οικογένειες με τρία παιδιά, η πάγια τακτική της Little League Αμερικής είναι να πληρώνουν τα δύο)

Επίσης πρέπει να σας υπενθυμίσουμε (και αυτό είναι πολύ σημαντικό) ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα χρειαστούμε μία βεβαίωση από έναν γιατρό ότι η υγεία των παιδιών σας επιτρέπει την άθληση.
Παράλληλα στο παρασκήνιο προχωρούμε στις προσπάθειες ώστε να αποκτήσουν οι Γίγαντες ένα νομικό κέλυφος και σύντομα επ' αυτού θα έχουμε νεότερα, προϋπόθεση όμως είναι να έχουμε από όλους σας τις ιατρικές βεβαιώσεις ώστε να προχωρήσουμε στη συνεργασία που ετοιμάζουμε.

Όσον αφορά το θέμα του νερού, δυστυχώς οι όποιες προσπάθειές μας (επιστολή προς τον επιβλέποντα Υπουργό της Ελληνικό Α.Ε. Τρύφωνα Αλεξιάδη) για να επανέθλει έπεσαν στο κενό, που σημαίνει ότι η όποια προσφορά σας σε κάποιο μεγάλο μπιντόνι, ή πλαστικό μπουκάλι τουλάχιστον 5 λίτρων, είναι απολύτως δεκτή.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι προχωρήσαμε σε νέα παραγωγή πορτοκαλί T-Shirt και καπέλων τα οποία διαθέτουμε με 10 € τα πρώτα και 5 € τα δεύτερα ώστε να είμαστε ομοιόμορφοι στις προπονήσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου