Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Αγώνες και προπονήσεις

Αγαπητοί Γίγαντες και Γιγάντιοι Γονείς

Update
Παρακαλούμε πριν ξεκινήσετε είτε το Σάββατο είτε την Κυριακή να έρθετε στο γήπεδο, ρίξτε μια ματιά στα mail σας ή στη σελίδα μας στο Facebook ή στο Blog μας, μήπως και ο καιρός μας έχει εξαναγκάσει σε αλλαγές του προγράμματος.

Να λοιπόν που ο Χειμώνας ήρθε. Άρχισαν οι έντονες βροχές και κάποιοι κάνουν προβλέψεις για αρκετά μουσκεμένο τριήμερο μπροστά μας.
Εμείς όμως σε πείσμα του καιρού θα διοργανώσουμε αγώνες.
Έτσι το Σάββατο 28 Νοεμβρίου θα παίξουν οι μικρότεροι μας παίκτες (η Little League με έτος γέννησης 2002 και νεότεροι) ενάντια στους Lions στις 2 το μεσημέρι. Δηλαδή θα πρέπει όλοι να είμαστε στο γήπεδο το αργότερο στη μία.
Αυτό σημαίνει ότι εκείνη την ημέρα οι μεγαλύτεροι παίκτες θα έχουν ρεπό.

Την Κυριακή τώρα (29 Νοεμβρίου) θα έχουμε κανονικά προπόνηση για όλους στις 10 το πρωί. Θα θέλαμε λοιπόν ειδικά σε αυτή την προπόνηση να εμφανιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες της μεγάλης ομάδας καθώς την επόμενη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου η ομάδα Junior θα αντιμετωπίσει και εκείνη με τη σειρά της του Lions. Γι' αυτό το παιχνίδι θα σας ενημερώσουμε και πάλι, θέλουμε όμως όλοι να έρθετε στην προπόνηση αυτής της Κυριακής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου