Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Σημαντική ενημέρωση και πρόγραμμα Αγώνων - Προπονήσεων

Αγαπητοί Γίγαντες και Γιγάντιοι Γονείς

Καταρχάς θα ξεκινήσω αυτό το μήνυμα με αυτοκριτική.
Το Σάββατο κάναμε τεράστιο λάθος που ακυρώσαμε το παιχνίδι. Φταίω προσωπικά εγώ (Κωνσταντίνος) και ζητώ συγγνώμη. Βιάστηκα βλέποντας ότι έβρεχε στις 10 το πρωί ενώ θα έπρεπε να περιμένω και να πάρω την απόφασή μου στις 12:00. Το αποτέλεσμα ήταν ότι τελικά και δεν παίξαμε το παιχνίδι με τους Lions και πήγε χαμένη μία υπέροχη ημέρα. Και οι υπέροχες ημέρες όπως και να χει από εδώ και μπρος θα λιγοστεύουν.

Την Κυριακή όμως κάναμε μία πολύ καλή προπόνηση. Κάναμε καλές ασκήσεις στο infield, ασκήσαμε τους pitchers μας (δοκιμάσαμε και νέους pitchers) και στη δεύτερη ώρα παίξαμε ένα εσωτερικό διπλό. Εκεί δυστυχώς είχαμε ένα ελαφρύ τραυματισμό, καθώς ένα pitch χτύπησε στο πρόσωπο τον Στάμο γεγονός που μας στενοχώρησε όλους πάρα πολύ. Κατόπιν αυτού αποφασίσαμε ότι θα προμηθευτούμε ένα νέο κράνος με προστατευτικό πλέγμα μπροστά έτσι ώστε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.
Ευτυχώς ο Στάμος είναι καλά. Το χτύπημα του προκάλεσε ένα ελαφρύ ράγισμα στη μύτη, σε σημείο που δεν μπορεί να μπει κάποιος νάρθηκας, αλλά δεν χρειάζεται κιόλας (όπως τουλάχιστον μας ενημέρωσαν οι γονείς του). Εξετάστηκε και για τα μάτια του και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Θα πρέπει όμως να απέχει από έντονες δραστηριότητες για περίπου ένα μήνα. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά.

Και τώρα μία μικρή γκρίνια από πλευράς μου.
Τελευταία διακρίνω ότι αρκετοί παίκτες (ιδιαίτερα της μεγάλης ομάδας αλλά και κάποιοι παίκτες της μικρής) απέχουν από τις προπονήσεις. Αυτό με στενοχωρεί. Πρώτον με στενοχωρεί διότι ανησυχώ αν ο Θοδωρής κι εγώ κάνουμε κάποιο λάθος και σας απωθούμε. Δεύτερον με στενοχωρεί διότι το Baseball είναι ένα παιχνίδι επανάληψης. Οι ίδιες κινήσεις γίνονται ξανά και ξανά, μαθαίνοντας στο κορμί τί να κάνει, έτσι ώστε όταν σε ένα παιχνίδι μας ζητηθεί κάτι πιο δύσκολο μπορούμε να το πετύχουμε. Πρέπει όμως πρώτα να έχουμε στο "τσεπάκι" μας τα βασικά. Και αν δεν κάνουμε προπονήσεις τα βασικά σιγά σιγά φθίνουν, σβήνονται από την μνήμη των μυών και ξεχνιώνται. Θα ήθελα λοιπόν να παρακαλέσω για επιστροφή στις προπονήσεις.

Από τους Γίγαντες δεν περισσεύει κανείς.
ΑΠΟ ΤΟ BASEBALL ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!


Με την ευκαιρία λοιπόν να σας πω ότι το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα έχουμε πολύ έντονη δραστηριότητα και σας θέλουμε όλους ΕΚΕΙ !!!

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου
10:00 Προπόνηση μεγάλων (2002 και μεγαλύτεροι)
14:00 Αγώνας μικρών (2002 και μικρότεροι)

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου
10:00 Προπόνηση μικρών (2002 και μικρότεροι)
14:00 Αγώνας μεγάλων (2002 και μεγαλύτεροι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου