Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Μαγιάτικος... Άγιος Βασίλης

Σήμερα για τους Γίγαντες ήταν κάτι σαν Πρωτοχρονιά, καθώς μας ήρθε ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα, στο πρόσωπο της Λίγκας των Μικρών. Λάβαμε λοιπόν περί τα 15 ελαφρώς μεταχειρισμένα γάντια, τα οποία όμως βρίσκονται σε άριστη κατάσταση μπροστά σε κάποια από εκείνα που ήδη είχαμε, ή που είχαν τα παιδιά. Επίσης στη χορήγηση (πολύ στρατιωτική λέξη, αλλά αυτή είναι η πιο ενδεδειγμένη) μας ήρθαν και τέσσερα ρόπαλα.
Να ευχαριστείσουμε λοιπόν από αυτό το σημείο τον Νίκο Σκλαβούνο, ο οποίος μας απέστειλε όλο αυτό το υλικό.

Με την ευκαιρία αυτή της ανάρτησης (εννοείται ότι τον έχω ευχαριστήσει ήδη προσωπικά, όπως και το Νίκο) θα πρέπει να πω ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στον Τόμ Μαζαράκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που του ζήτησα την αρωγή του, μου παραχώρησε την εξάρτηση του Catcher (και μάλιστα με ένα ολοκαίνουριο κράνος) γάντια και ρόπαλα, καθώς και μία μεγάλη τσάντα μεταφοράς όλου του εξοπλισμού.

Έτσι, αυτή τη στιγμή, οι Γίγαντες Παλαιού Φαλήρου έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε σε όποια παιδιά έρθουν στην ομάδα μας, ένα γάντι και ρόπαλο, τόσο για τις προπονήσεις, όσο και για τους αγώνες που σύντομα θα δώσουμε, οπότε δεν χρειάζεται οι γονείς να ανησυχούν για την ανάλυψη κάποιου εξόδου.

Επίσης, θα κάνουμε μία παραγγελία για τέσσερα κράνη παιδικού μεγέθους (αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούμε μεγάλα) με τα οποία θα συμπληρώσουμε τα απαραίτητα αξεσουάρ. Ήδη πάντως προχωρούμε και στη δημιουργία εμφανίσεων, για τις οποίες πιστεύουμε πως επίσης θα καταφέρουμε να τις φτιάξουμε χωρίς να επιβαρύνουμε τους γονείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου