Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Πρώτο παιχνίδι για την ομάδα μας

ΓΙ-ΓΑ-ΝΤΕΣ!!!
Σήμερα οι Γίγαντες έγραψαν την πρώτη σελίδα στην ιστορία τους.
Δώσαμε τον πρώτο μας αγώνα απέναντι στου Lions Αλίμου. 

Η εμπειρία ήταν καταπληκτική για μικρούς και μεγάλους και πιστεύω ότι έγινε ακόμη καλύτερη με τα μπλουζάκια και τα καπέλα που φτιάξαμε για τα παιδιά, δίνοντας έτσι στην ομάδα μας την πρέπουσα εικόνα στο γήπεδο.
Και μπορεί μεν να χάσαμε -γεγονός λογικό, εφόσον παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλά προπονημένη και πειθαρχημένη ομάδα- δείξαμε όμως ότι έχουμε μία πολύ καλή βάση για να προχωρήσουμε μπροστά. Αυτό φάνηκε ιδίως στην άμυνα, καθώς γυρίσαμε δύο double plays συνέπεια δύο εκπληκτικών πιασιμάτων στον αέρα που έκαναν ο Φίλιππος και ο Αγησίλαος, κάναμε καλές πάσες, σωστές επιστροφές από το outfield, αλλά... δεν χτυπήσαμε πολύ καλά.

Όλοι όμως συνησέφεραν και μάλιστα με το παραπάνω.
Ο Βίκτωρας ήταν πολύ καλός πάνω στο mount στην αρχή του παιχνιδιού. Το ίδιο και ο Σπύρος, ο οποίος αρχικά δυσκολεύτηκε με την απόσταση, έδειξε όμως ότι αξίζει τη θέση του pitcher.
Ο Δημήτρης (Μασουρίδης) τα πήγε πολύ καλά και ως cathcer και ως πρωτοβασέος με το πολύ καλό γάντι του.
Το ίδιο και ο Ανδρέας που βρέθηκε στις ίδιες ακριβώς θέσεις και δεν έκανε λάθη.
Ο Πέτρος κατάφερε και εκείνος να βάλει τη σφραγίδα του στην άμυνα, ενώ ο Άγγελος και ο Δημήτρης (Παπαδημητρακόπουλος) όποτε τους ζητήθηκε να τρέξουν στο outfield μάζεψαν γρήγορα τη μπάλα και την έφεραν με ακρίβεια στο infield. Αξίζει πάντως να τονίσω την προσπάθεια του Δημήτρη και στην επίθεση, καθώς έχοντας κάνει ελάχιστες προπονήσεις, κατάφερε να έχει ιδιαίτερη αυτοσυγκέντρωση στο ρόπαλο και κέρδισε ένα walk από τους πολύ έμπειρους pitchers των Lions.

Από το πρώτο μας παιχνίδι λοιπόν φάνηκε ότι χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω δουλειά στο ρόπαλο. Τα γάντια μας είναι καλά, το ίδιο και τα μπράτσα μας, αυτό όμως που κερδίζει τους αγώνες -δυστυχώς- δεν είναι η άμυνα. Χρειάζεται και επίθεση.

Από το επόμενο Σάββατο λοιπόν που θα συναντηθούμε για προπόνηση στις 11:00 το πρωί, θα επικεντρωθούμε εκεί ακριβώς.

Και να μην ξεχάσω παίδες.
Σήμερα στο γήπεδο και στο dugout μας βρέθηκε μία κάμερα από την εκπομποή Joy που προβάλεται στον ΣΚΑΪ κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:00. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί το θέμα μας, η συνάδελφος όμως που θα το επιμεληθεί μου είπε ότι θα μας ενημερώσει. Έτσι θα σας ενημερώσω κι εγώ, κι έτσι να έχετε έτοιμα τα rec των DVD σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου