Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Προπόνηση και φιλικό παιχνίδι

Φίλοι καλοί Χρηστός Ανέστη

Θα ήθελα να καλωσορίσω και τους γονείς που ήρθαν πιο πρόσφατα σε αυτό το ιστολόγιο, καθώς τις τελευταίες ημέρες ήρθα σε επαφή με όλους όσοι έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά τους στην ομάδα μας.
Αν σκρολάρετε πιο κάτω, θα βρείτε (όσοι δεν το έχετε πάρει ακόμη εκτυπωμένη) μία φόρμα την οποιά θα θέλαμε να συμπληρώσετε και να μας τη φέρετε στο γήπεδο, ενώ παρακαλώ (όσους ασχολείστε με τα site κοινωνικής δικτύωσης) να επισκεφθείτε και τη σελίδα που έχουμε φτιάξει στο Facebook, την οποία θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Επίσης σας παρακαλώ να αναζητήσετε και το προφίλ μου στο Facebook και να μου κάνετε ένα αίτημα φιλίας, ώστε να σας προσκαλέσω στην κλειστή ομάδα που έχω δημιουργήσει για τους Γιγαντες.
Το προφίλ μου είναι https://www.facebook.com/cdavlos

Επιπλέον θα ήθελα να επισκευθείτε και το προφίλ του δεύτερου προπονητή της ομάδας, του Θοδωρή Μήτσου που θα το βρείτε στο https://www.facebook.com/theodore.mitsou

Να σας ενημερώσω επίσης, ότι αυτό το Σάββατο 11/5 θα έχουμε προπόνηση στις 12:00, με σκοπό να ανασυγκροτηθούμε μετά το Πάσχα και να δούμε αν θα μπορέσουμε να έχουμε μια πλήρη εννιάδα το επόμενο Σαββατο 18/5 για ένα φιλικό παιχνίδι με τους Lions Αλίμου.

Κωνσταντίνος Δαυλός
cdavlos@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου