Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Τα αποδυτήρια των Γιγάντων

Σήμερα οι Γίγαντες μας, έκαναν ακόμη μία πολυ καλή προπόνηση με καλές υποδοχές, καλές πάσες, ρόπαλο και πολυ τρέξιμο.  Είχαν προηγηθεί δύο προπονήσεις που είχε κάνει ο Μπάμπης Τριγωνάκης στο 12ο Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου σε pitchers και catchers κι έτσι είμαστε ακόμα πιο καλά προετοιμασμένοι για το Τουρνουά που διοργανώνεται την άλλη εβδομάδα, στο οποίο θα  συμμετάσχουν οι Φραουλίνες, οι Tigers και φυσικά η ομάδα μας.
Το τουρνουά είναι για το Σάββατο 1η Ιουνίου στις 18:00 το απόγευμα στο γήπεδο του Softball, το οποίο βρίσκεται μόλις 100 μέτρα πιο κάτω από τα γήπεδα του Baseball στα αριστερά.

Το highlight όμως της ομάδας μας, τα νέα που "τα σπάνε", είναι η απόκτηση αποδυτηρίων -ή Club House όπως λέγεται πιο Baseballικα.


 Θα θέλαμε λοιπόν όλη η ομάδα να ευχαριστήσουμε τον Θοδωρή και την Χρύσα Μπάστα, που κατέθεσαν πολύ χρόνο, διάθεση, αλλά και ιδρώτα, για να γίνουν τα αποδυτήρια της ομάδας μας όπως τα βλέπετε στην φωτογραφία. Έπίσης ένα μεγάλο μπράβο στον Θοδωρή, για τη δημιουργία της σημαίας (είναι ζωγραφισμένη στο χέρι) και τη δημιουργία των φωτογραφιών των παιδιών που οι περισσότεροι πρέπει να έχετε ήδη στα χέρια σας.

ΜΠΡΑΒΟ ΘΟΔΩΡΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΥΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου