Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ενημέρωση για τον Αγώνα Πρωταθλήματος του Σαββάτου

Αγαπητοί Γίγαντες και Γονείς

Όπως σας είχα πει πριν μερικές ημέρες, θα σας έστελνα τον τρόπο με τον οποίο θα χωριστεί η ομάδα μας -από αυτό το Σάββατο και για το φετινό πρωτάθλημα- σε δύο αγωνιστικές κατηγορίες, ώστε να συμμετάσχουμε στους αγώνες που θα γίνουν τους επόμενους μήνες.
Ο πρώτος αγώνας θα είναι στις 5 Οκτωβρίου ανάμεσα στην ομάδα μας και τους Lions, και θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί. Τότε θα παίξουν τα νεότερα παιδιά και στη συνέχεια, στις 12:30 θα παίξουν τα λίγο μεγαλύτερα.
Σύμφωνα με τον διαχωρισμό που υπάρχει στην Little League, οι δύο κατηγορίες που μπορεί να καλύψει ηλικιακά το πρωτάθλημά μας είναι η κατηγορία Παίδων (ονομάζεται και αυτή Little League) και η κατηγορία Νέων που ονομάζεται Junior League.

Κατηγορία Παίδων (Little League)
Σε αυτή την κατηγορία έχουμε παιδιά μέχρι 12 ετών (γεννηθέντα το 2002 και μετά) και οι διαστάσεις του γηπέδου που παίζουν είναι λίγο μικρότερες από τις κανονικές.

Κατηγορία Νέων (Junior League)
Σε αυτή την κατηγορία έχουμε παιδιά 13 ετών και πάνω (γεννηθέντα από το 2001 και πριν) τα οποία παίζουν σε κανονικών διαστάσεων γήπεδο.

Παραταύτα η Little League επειδή αντιλαμβάνεται ότι πολύ συχνά είναι δύσκολο να υπάρξουν πλήρεις ομάδες σε κάθε κατηγορία, επιτρέπει κάποιες παρεκλίσεις στα ηλικιακά όρια, διευκολύνοντας τις ομάδες. Έτσι κι εμείς φέτος συμφωνήσαμε να υπάρχει μία ηλικιακή "γκρίζα ζώνη" ανάμεσα στις δύο ομάδες, που θα αφορά στα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002 και το 2001. Δηλαδή στο επίσημο roster των δύο ομάδων που θα δηλώσουμε στην διοργάνωση, θα συμπεριλάβουμε τα παιδιά αυτών των ετών και στην ομάδα Παίδων και στην ομάδα Νέων.

Αυτά στη θεωρία. Στην πράξη τώρα, τα πράγματα είναι λίγο πιο πολύπλοκα, οπότε σας παρακαλώ να δείξετε λίγη κατανόηση, καθώς αυτά που σας γράφω ίσως είναι λίγο περίπλοκα, αλλά δυσκολεύομαι να τα εξηγήσω πιο απλά.
Καταρχάς, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίξουν όλα τα παιδιά σε τουλάχιστον έναν αγώνα και αυτός είναι κανόνας απαράβατος. Ως εκ τούτου (και κρίνοντας από τον αριθμό των παιδιών που έχουμε σε κάθε ηλικία) είναι δυνατόν να σχηματίσουμε δύο ομάδες, κρατώντας ως "γκρίζα ζώνη" μόνο τα παιδιά του 2002.

Κατά δεύτερον θα θέλαμε ιδεατά να έρθουν όλα τα παιδιά στο γήπεδο από νωρίς, έτσι ώστε τα μεγαλύτερα να κάνουν "κερκίδα" στα μικρότερα που θα παίξουν πρώτα και στη συνέχεια τα παιδιά που θα έχουν ήδη παίξει να υποστηρίξουν με τη σειρά τους τα παιδιά που θα αγωνιστούν δεύτερα.

Πρακτικά αυτό τί σημαίνει; Σημαίνει ότι το Σάββατο θα θέλαμε οπωσδήποτε να βρεθούν στο γήπεδο στις 9:00 το πρώι τα παιδιά με χρονολογία γεννησεως 2004, 2003 και 2002, αφήνοντας στην διακριτική ευχέρια των γονέων την παρουσία παιδιών του 2001 που ανάλογα τις παρουσίες (και κατά πάσα πιθανότητα) δεν θα παίξουν στο πρώτο παιχνίδι αλλά στο δεύτερο.
Στη συνέχεια θα θέλαμε να βρεθούν στο γήπεδο το αργότερο στις 11:30 τα παιδιά με χρονολογία γέννησης 2001, 2000, 1999 και 1998, τα οποία θα παίξουν στον δεύτερο αγώνα, συνεπικουρούμενα από τα παιδιά του 2002 που μπορεί να μην έχουν παίξει στον πρώτο αγώνα.

Εννοείται πως αν κάτι δεν είναι σαφές είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Παρακάτω σας έχουμε τη λίστα των παιδιών που έχουμε στην ομάδα μας.

2004
Κηπουρός Αριστείδης

2003
Μασουρίδης Δημήτρης
Θωμαϊδης Πέτρος
Εκμετζόγλου Παντελής
Μανωλούδης Σπύρος
Radojkovic Φίλιππος
Μουρίκης Ανδρέας
Λιουδάκης Άγγελος
Χαϊκάλης Παναγιώτης
Βούζας Βάιος

2002
Λιακόπουλος Κωνσταντίνος
Παναγής Μανώλης
Σεναρέλης Βασίλης
Βουγιατζής Βασίλης

2001
Μπολτένκο Βίκτωρας
Ταγματάρχης Αγησίλαος
Σκορδάς Στέφανος
Radojkovic Δημήτρης
Κηπουρός Αλέξανδρος
Ευθυμίου Φαίδωνος
Βουγιατζής Δημήτρης

2000
Νασιμπιάν Πέτρος
Βουγιατζής Γιώργος

1999
Μπαϊράμης Ηλίας

1998
Νασιμπιάν Οδυσσέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου