Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Μία δύσκολη αγωνιστική

Οι Γιγάντιοι γονείς, αφανείς ήρωες αυτής της αγωνιστικής. Αντί για ρόπαλο είχαν υπομονή.
Ο Γιώργος σκέφτεται
Είναι αλήθεια ότι η περασμένη Κυριακή δεν ήταν και η καλύτερη για τους Γίγαντες. Οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις ξεκίνησαν με τον αγώνα της κατηγορίας Little League απέναντι στους Πειρατές, ένα παιχνίδι που όπως αποδείχθηκε μπορούσαμε να το γυρίσουμε, όμως η αντίδρασή μας ήρθε καθυστερημένα, οπότε δεν καταφέραμε να καλύψουμε τα runs που δεχθήκαμε στις πρώτες μας άμυνες. Σε κάθε περίπτωση πάντως το πρώτο παιχνίδι ήταν υγιές και γέμισε χαρά τους παίκτες και των δύο ομάδων. Τόσο των νικητών όσο και των ηττημένων.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το παιχνίδι της Junior League. Εντάξει θα παραδεχθούμε ότι ο pitcher των Πειρατών σε αυτή την κατηγορία είναι πολύ καλός κι έτσι, παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή καταφέραμε να γεμίσουμε στιγμιαία τις βάσεις, τελικά στο ταμπλό δεν βάλαμε ούτε ένα run.
Αυτό όμως που πραγματικά αποκαλύφθηκε είναι ότι σε αυτό το επίπεδο, υστερούμε στο pitch.
Ο "Αρχηγός" φεύγει σκεπτικός
Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν πολύ άσχημα, όμως όσο προχωρούσε η ώρα όλο και μας κυρίευε η απογοήτευση. Την ίδια στιγμή οι Πειρατές, βλέποντας την αστάθειά μας στο mount απλά δεν κουνούσαν το ρόπαλο κι έτσι το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μία μαρτυρική εναλλαγή ροπαλιστών που απλά περπατούσαν μέχρι την πρώτη βάση. Κάποια στιγμή το μαρτύριο όλων μας ολοκληρώθηκε οπότε τώρα ξέρουμε πολύ καλά ότι πρέπει να δουλέψουμε με όλους μας τους Pitcher πολύ γερά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραλήψουμε τα άλλα σημεία της ομάδας (άμυνα και ρόπαλο). Το αντίθετο. Όλα θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε ταυτόχρονα.
Άλλωστε τί σόι ΓΙΓΑΝΤΕΣ είμαστε;

Οπότε, το επόμενο Σαββατοκύριακο  2 και 3 Νοεμβρίου σας περιμένουμε κανονικά στις 10 το πρωί για την καθιερωμένη μας προπόνηση, ενώ το επόμενο επίσημο παιχνίδι μας έχει ήδη οριστεί για την Κυριακή 10 Νοεμβρίου. Θα παίξουμε εναντίον των Lions.
Λεπτομέρειες θα σας δώσουμε με επόμενες αναρτήσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου