Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Συνεχίζουμε τις προπονήσεις. Τί θα λεγατε και για Πάτρα;

Αγαπητοί Γίγαντες και Γονείς

Καταρχάς πολλά, πολλά, πολλά συγχαρητήρια (ξανά) σε όλους σας για τα πολύ ωραία παιχνίδια που δώσαμε το Σάββατο απέναντι στους Lions. Όλα ήταν τέλεια! Για την ώρα το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας δεν έχει διοργανωθεί ακόμη, καθώς προηγείται το παιχνίδι των Lions απέναντι στους Πειρατές που θα διεξαχθεί (καλώς εχόντων των πραγμάτων) την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι το επόμενο επίσημο παιχνίδι μας και άρα στο μεσοδιάστημα θα κάνουμε κανονικά προπονήσεις. Έτσι, αυτό το Σαββατοκύριακο 12 και 13 του μηνός θα συναντηθούμε στις 10 το πρωί και τις δύο ημέρες στο γνωστό γήπεδο, με τις προπονητικές μας εμφανίσεις, τα καπέλα μας, μακριές φόρμες (κατά προτίμηση σκουρόχρωμες) και φυσικά χαμόγελο και κέφι για το υπέροχο αυτό παιχνίδι που λέγεται Baseball.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να σας ενημερώσω για το εξής:
Η ομάδα Άρχοντες Πατρών, μας προσκαλούν για ένα ημερήσιο (ή ακόμη και διήμερο αν υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον) τουρνουά στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, προκειμένου να διεξαχθούν αγώνες ανάμεσα σε εκείνους και σε όποια ομάδα της Αθήνας ανταποκριθεί.
Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να συμμετάσχουμε σε ένα ημερήσιο τουρνουά (για διήμερο νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι δεν τίθεται καν συζήτηση) που αν είναι θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Νοέμβριο.
Ως εκ τούτου, θα ήθελα να μου απαντήσετε ΟΛΟΙ για τις προθέσεις σας απέναντι σε κάτι τέτοιο είτε είστε θετικά προσκήμενοι, είτε αρνητικά, ώστε να δούμε αν συγκεντρώνουμε τον ελάχιστο αριθμό των 9 παικτών και να δώσουμε μία αρχική απάντηση προς την ομάδα της Πάτρας. Κατόπιν θ
α οργανώσουμε την εκδρομή (πως θα πάμε, με ποια οχήματα, ποια ημερομηνία είναι η καλύτερη κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου