Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Καλή χρονιά. Ενημέρωση και προπόνηση


Αγαπητοί Γίγαντες και Γιγάντιοι Γονείς ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Το 2014 βρίσκει την ομάδα μας σε μία πολύ καλή στιγμή, καθώς μπροστά μας έχουμε μία σειρά από πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

  • Μας μένει ένας αγώνας για να ολοκληρώσουμε την πρώτη μας παρουσία στο πρωτάθλημα της Little League και σίγουρα -παρά την έλλειψη εμπειρίας που έχουμε απέναντι στους δύο αντιπάλους μας- έχουμε κάνει ιδιαίτερα σημαντική εντύπωση και με τις επιδόσεις μας και με το ήθος μας. Το τελευταίο παιχνίδι μας για το τρέχον πρωτάθλημα θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στις 19 Ιανουαρίου και θα αντιμετωπίσουμε τους Πειρατές.
  • Στις επόμενες ημέρες περιμένουμε να μας παραδοθεί μία μεγάλη δωρεά των Giants του San Francisco σε γάντια, ρόπαλα και μπάλες και το μόνο που μένει είναι κάποιες διατυπώσεις στο Τελωνείο, οι οποίες όμως -δυστυχώς κατά πως φαίνεται- δεν θα είναι με το αζημίωτο. 
  • Ήδη παραλάβαμε την εκπληκτική προσφορά της κας. Μινέτας Παπαγεωργίου σε παντελόνια υψηλότατης ποιότητας, ενώ περιμένουμε και πληροφορίες από τον κ. Αντώνη Νασιμπιάν για το πως θα μπορέσουμε να τα βάψουμε μαύρα και να ολοκληρώσουμε έτσι την επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας.
  • Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κόψουμε και την πρώτη Γιγάντια Πρωτοχρονιάτικη πίτα για να ευχηθούμε και επίσημα να συνεχιστεί η πολύ καλή πορεία της ομάδας μας, η οποία να μην ξεχνάμε δεν έχει κλείσει ακόμη ούτε 12 μήνες ζωής.
Και θα ολοκληρώσουμε αυτή την πρώτη ενημερωτική επικοινωνία μαζί σας, δίνοντας σας το πρώτο προπονητικό ραντεβού για το 2014 το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί. Την Κυριακή δεν θα κάνουμε προπόνηση.

Υ.Γ. Παρακαλούμε μέσα στον Ιανουάριο να θυμηθείτε να μας φέρετε παιδιατρικές βεβαιώσεις για την ικανότητα των γιων σας να αθλούνται. Είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου