Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Κοπή πίτας και δώρα από τους Giants


Η σημερινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας μας (της πρώτης Βασιλόπιτας που έκοψαν οι Γίγαντες) πραγματικά μας ξεπέρασε. Μας άφησε μία εκπληκτική γεύση. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην απίθανη πίτα της Χρύσας που έφαγαν οι γονείς και στην εκπληκτική πίτα που παραγγείλαμε για τους παίκτες και τους προπονητές, αλλά στην υπέροχη αίσθηση ότι οι Γίγαντες είναι μία δεμένη παρέα. Είναι μία παρέα φίλων που κάθε ημέρα που περνά αποκτά νέες εμπειρίες και νέους δεσμούς. Και η στιγμή που όλοι είχαμε στα χέρια μας ένα από τα υλικά που μας έστειλαν οι Giants δεν ξεπερνιέται, γι' αυτό και τους ευχαριστούμε για άλλη μία φορά. Με τους Giants λοιπόν γίναμε ακόμη πιο Γίγαντες και κάθε ημέρα που περνάει αυτό φαίνεται και στο γήπεδο και στην παρέα και στις όμορφες στιγμές.

Να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο και στον Ανδρέα Μουρίκη που ήταν ο τυχερός της ημέρας και κέρδισε το φλουρί και μαζί ένα ρόπαλο από το εκπληκτικό υλικό που μας έστειλαν οι Giants

Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους. Ευτυχισμένο και δημιουργικό 2014. Επιτυχίες στο γήπεδο, επιτυχίες στο σχολείο και στις δουλειές σας και προσπάθεια από όλους, σε όλα τα επίπεδα για να πάμε ακόμη πιο ψηλά.

Θα θέλαμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε:

  • Στους παίκτες, ότι περιμένουμε την καλλιτεχνική σας έκφραση (ψηφιακή ή στο χέρι) για το πως βλέπετε αυτή την πολύ μεγάλη προσφορά που μας έκαναν οι Giants.
  • Στους γονείς ότι θα θέλαμε να μας στείλετε στο cdavlos@yahoo.com ή στο gigantespalaioufalirou@gmail.com τις φωτό και τα βίντεο που τραβήξατε στην πίτα, ώστε να κάνουμε μοντάζ και να φτιάξουμε ένα καλό βίντεο. Αν τώρα τα αρχεία είναι μεγάλα δεχόμαστε και στικάκια.


Όλοι μαζί είμαστε Γίγαντες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου