Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Βαθμολογία και προπόνηση

Θα ξεκινήσω και σήμερα προσπαθώντας να διορθώσω τα λάθη της βαθμολογίας που έκανα στις προηγούμενες αναρτίσεις, παραθέτοντας τα επίσημα αποτελέσματα, ώστε να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία.
Μετά λοιπόν από τα παιχνίδια της Κυριακής, η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου έχει ως εξής:

Little League
                  Νίκες    Ήττες
Πειρατές      3           1
Lions           3           1

Γίγαντες       0           4

Junior League
                  Νίκες    Ήττες
Πειρατές      3           1
Γίγαντες       2           2
Lions           1           3

Βλέπουμε λοιπόν ότι στην μικρή κατηγορία, οι Πειρατές ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με τους Lions, αλλά λόγω διαφοράς των Πειρατών στα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια καταλαμβάνουν την πρώτη θέση. Εμείς λοιπόν και οι Lions θα παίξουμε αγώνα κατάταξης και ο νικητής θα πάει στον τελικό και θα αντιμετωπίσει τους Πειρατές.
Στην μεγάλη κατηγορία τώρα, οι Πειρατές είναι και πάλι πρώτοι (ξεκάθαρα αυτή τη φορά) και ακολουθούμε εμείς με δύο νίκες και δύο ήττες και τελευταίους τους Lions με μία νίκη και τρεις ήττες. Και εδώ λοιπόν θα παίξουμε αγώνας κατάταξης με τους Lions με στόχο να περάσουμε στον τελικό.

Άρα λοιπόν τί χρειαζόμαστε; ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!

Ως εκ τούτου, και το Σάββατο και την Κυριακή (αν ο καιρός είναι καλός) θα κάνουμε κανονικά προπόνηση και τις δύο ημέρες στις 10 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου